Magie in een boek

The Power of the Heart - Baptist de Pape

Mijn absolute nummer 1.Ik heb dit boek al 3x gelezen en ben onlangs begonnen aan de 4e keer. Het helpt me op een hele aangename, laagdrempelige manier bewust te worden van de kracht van mijn hart. Het maakt me rustig en geeft diep vertrouwen in mezelf (haha, als ik deze woorden teruglees lijkt het wel een reclame maar ik kan en wil er niet minder van maken. The power of the Heart verdient dit).
Wisten jullie dat ons hart een electromagnetisch veld om zich heen heeft dat 5.000 x sterker is dan het electromagnetisch veld dat rond de hersenen ligt? Dit is wetenschappelijk bewezen. Stel je eens voor welke mogelijkheden dat geeft! Als alle mensen vanuit hun hart zouden leven zag de wereld er zeker weten nóg mooier uit.
Ik heb dit boek al aan zo’n 10 mensen gegeven en alleen maar positieve reacties gekregen. Bijna iedereen voelt de magie van dit boek.
Dit is trouwens het enige boek dat ik nooit uitleen. Ik wil het letterlijk binnen handbereik hebben zodat ik altijd kracht en rust eruit kan halen als dat nodig is.