top of page
Coach_Caroline_Kortooms_Beginbaas_Toverland_Vervaagd.jpg

Coach

Ik coach individueel en begeleid teams. Mensen inspireren tot persoonlijk leiderschap is mijn diepste drijfveer.  Waar ik ook ben, wat ik doe, ik word altijd vergezeld door dit verlangen. Als spreker, als consultant, als coach, als moeder, als vriendin, als oma...dit is mijn purpose.

 

Bijdragen aan een wereld waarin we (weer) persoonlijke verantwoordelijkheid gaan nemen.

Voor mij is er niets vanzelfsprekenders dan te inspireren tot groeiend bewustzijn en toenemende persoonlijke kracht. Een mooie bijvangst is: eerst jezelf leiden, dan de ander.

Persoonlijk leiderschap opent de deur naar evenwichtig hiërarchisch leiderschap.
Caroline Kortooms

Tijdens mijn coachings gaan we samen op ontdekkingsreis naar ieders persoonlijke kompas.

Het weten wat jouw persoonlijke purpose is, is een inspirerende wegwijzer daarbij. 
Ik put letterlijk uit een rollercoaster aan persoonlijke ervaringen, geleerde lessen en opgedane wijsheid.

Thema's:

  • (Her)kennen van je passies, ambities, waarden en schaduwkanten.

  • In contact zijn (en blijven) met je eigen kern.

  • Nemen van verantwoordelijkheid om daadwerkelijk te handelen.

  • Ontwikkelen van moed om te blijven staan als het moeilijk wordt.

Beginbaas_Toverland_Discover_your_own_Magic.jpg

Authentieke kern

Mijn favoriete organisaties en coachees? Dat zijn die teams en individuele personen die bereid zijn om vanuit een open en kwetsbare houding met zichzelf aan de slag te gaan, want precies dáár, in ieders authentieke kern, ligt ongekende kracht en groei verborgen. 

 

Dat is de kracht waar mijn broer Jean en ik Toverland mee hebben mogen ontwikkelen.

Karolien Sweron en Cindy Schoenmakers - ZET Company

"In 2023 zijn wij een coaching traject gestart met Caroline. We hadden behoefte aan meer richting voor de organisatie, weer helder krijgen waar we voor staan en wat ons drijft. Caroline heeft ons daar op haar eigen unieke wijze fantastisch mee geholpen! Haar kennis en ervaring zijn echt van meerwaarde, ze begrijpt heel goed door welke verschillende fasen een bedrijf gaat en wat er nodig is om hier op een goede manier doorheen te komen. Ze staat écht naast je als coach, vult het niet voor je in, maar geeft wel richting en begeleidt het proces waar je als organisatie, maar ook persoonlijk als ondernemer, doorheen gaat. Dankzij haar coaching hebben we de afgelopen maanden al flinke stappen gezet en we zullen voorlopig zeker nog gebruik blijven maken van haar diensten. Soms komen mensen op een bijzondere manier op je pad en klopt het gewoon. Dit is zeker het geval bij Caroline. Dank je wel Caroline, voor alles wat je doet, maar vooral ook voor wie je bent!"

bottom of page