top of page

"Ik geloof in organisaties waar mensen harmonieus samenwerken. In een veilige en waardengerichte werkomgeving komt een enorme potentie aan focus, creativiteit en energie vrij die leidt tot onderscheidende prestaties. Op alle fronten."

Caroline Kortooms

Consultant

Als algemeen directeur van Toverland ontwikkelden mijn focus en expertise zich als vanzelfsprekend richting de thema's waar ik vleugels van krijg: leiderschap en bedrijfscultuur.

 

Ik stond jarenlang midden in de arena en heb aan den lijve ervaren dat in een veilige, harmonieuze en waardengerichte werkomgeving een enorme potentie aan focus, creativiteit en energie vrijkomt die leidt tot onderscheidende prestaties. Op alle fronten.

Building 
a strong culture,
is what builds
a strong organization.

Simon Sinek

Tegenwoordig zet ik mijn expertise en passie in om ondernemers, directeuren, managementteams en leidinggevenden te begeleiden naar een veilige, vitale en resultaatgerichte bedrijfscultuur waarin de medewerkers kunnen en zullen excelleren.

 

Het is mijn stijl om dit op pragmatische en snelle wijze te doen. Ik ben en blijf een ondernemer, hé :) Geen ingewikkelde processen en procedures maar ‘to the point’, concreet en direct toepasbaar. Magie gebeurt echt niet alleen in Toverland!

Caroline-Kortooms-beginbaas-Toverland.jpg

Kees Klesman - Voormalig Directeur Club van Elf

"Heldere focus en een no-bullshit benadering. What you see is what you get.

Menselijke maat én keihard resultaat.Het kan dus wel!"

Bedrijven waar ik voor gewerkt heb:

bottom of page